Nyheter

Business Trailwalk med Business Trailrun och Örgyte IS affärsnätverk
sön, 23 aug 2020 23:26:01 +0200

Business Trailrun gästspelade den 20/8 på ÖIS gården och träffade Örgryte IS affärsnätverk.
Tillsammans spenderade vi en timme Business Trailwalk runt Norra Långvattnet.

Tack ÖIS för ett trevligt samarbete!


Business Trailrun öppnar för alla moderna ledare.
sön, 23 aug 2020 23:22:32 +0200


Vi öppnar Business Trailrun för alla moderna ledare som söker ett mer hållbart affärsnätverkande.

Business Trailrun är ett kostnadsfritt affärsnätverk som kombinerar affärsnytta och kondition. Det du som medlem förbinder dig till är att agera som ambassadör för nätverket och bjuda in mer moderna ledare samt vara aktiv i sociala medier med delningar och inlägg.

Business Trailrun - Sverige mest hållbara affärsnätverk för moderna ledare.


#
businesstrailrun

Business Trailwalk med Örgryte IS
mån, 10 aug 2020 09:38:27 +0200


Som en del av Business Trailrun så anordnar vi nätverksträffar med lite lägre tempo, dessa kallar vi för Business Trailwalk.  Nu den 20/8 så kör vi Business Trailwalk tillsammans med Örgryte IS affärsnätverk. 

Läs gärna mer genom att klicka vidare på inbjudan nedan
Inbjudan

med vänlig hälsning,

Fredric Gustafsson
Business Trailrun - Sveriges mest hållbara affärsnätverk för ledare

Säsongsstart - Vecka 33 drar Business Trailrun igång igen
tis, 4 aug 2020 10:35:49 +0200

Hoppas att du haft en alldeles underbar sommar och semester och fått ladda dina batterier. 

Nu vecka 33 drar vi igång Business Trailrun, tider finns i kalendern här på www.businesstrailrun.se och via appen Sportmember (kräver inloggning).  Så vad väntar du på, anmäl dig på sidan och häng med. 

Corona/Covid 19
Vi följer självfallet folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har ett maxtak på våra nätverksgrupper om max 25 personer, systemet tillåter inte mer anmälda. Samt vi ser till att hålla gott avstånd och kör virtuella high fives.  Vi brukar normalt vara mellan 5-10 personer per träff i snitt hittills, vilket är bra för att lära känna varandra.

Varmt välkommen tillbaks!

Business Trailrun - Sveriges mest hållbara affärsnätverk
Business Trailrun är ett affärsnätverk där vi kombinerar traillöpning i magiska miljöer med affärsnätverkande på arbetstid. Vi anpassar alltid fart efter kamrat så att alla kan vara med, då vårt fokus inte ligger på nätverkande.

#businesstrailrun #foretagarna #icebug #coroc #pss


PS.
Nytt efter sommaren är att vi har startat ett samarbete med Icebug, som är värdens mest hållbara tillverkare av skor och klimatneutrala. Vi kommer hitta på några spännande saker under hösten tillsammans med Icebug. Vill du läsa mer om Icebug, så kolla gärna in www.icebug.se
DS.

Hoppas din sommar är fin?
sön, 26 jul 2020 00:16:00 +0200

Hej,

Hoppas att du har en fantastisk fin sommar och får tid till att göra det du älskar mest. Vecka 33 drar vi igång våra nätverk igen, så håll ögonen öppna på hemsida och app.

Vi kommer efter sommaren även köra ett par special events som vi hoppas kan locka.

Vi ses snart igen,

Ledarna på Business Trailrun


Möt: Henrik Glamborg Lundin
ons, 1 jul 2020 10:06:18 +0200


Den här veckan har vi träffat Henrik Glamborg Lundin, grundare av AVANIX, samt medlem i Business Trailrun. 

Vem är du?

Jag är en positiv och kreativ person som drivs av att skapa och se saker utvecklas och växa. Det gäller både företaget och privata projekt. Jag är med och driver Avanix som är ett spännande och växande IT-företag som fungerar som en extern IT-avdelning till företag. Vi har paketerat en unik lösning så att våra kunder får allt de behöver till ett fast pris - IT-support, molntjänster, säkerhet m m. 


Varför är du medlem i Business Trailrun?

Kombinationen- trailrun och affärsnätverk tycker jag är fenomenalt vilket gjorde det till ett enkelt beslut att gå med. Nätverket ger mig otroligt mycket energi och många nya kontakter som alla har gemensamt att träning är en viktig del av vårt arbete eftersom det skapar en bra grund för sunda beslut.


Vilken löpare är du? 

Jag är ute och springer ungefär 3 gånger i veckan, oftast kortare sträckor runt 4-5 km, men jag har sprungit Göteborgsvarvet ett 10-tal gånger. Mitt primära syfte med löpningen är att den skapar så mycket energi och gör mig mer klarsynt och stresstålig. Jag älskar att springa i naturen, allra helst längs havet. En av mina mest speciella löpupplevelser var när jag var ute och sprang på Venice Beach i Los Angeles. Det var lite som att kastas in i TV-serien Baywatch.

Business Trailrun Säsongsavslutning 26/6
mån, 22 jun 2020 22:11:56 +0200

Bild: Härliga Business Trailrunlöpare vid Stora Delsjön

Fredagen den 26:e juni kör vi vår sista nätverksträff inför sommaren.
Vi kommer att avsluta på bäst sätt med ett skönt pass på natursköna stigar och härliga
diskussioner - när vi kommer åter bjuds det på kyld dryck, tilltugg och present för de
som deltar denna fredagen. 

Vi kör igång igen under vecka 33 precis som vanligt!

Så, boka upp fredagen redan nu, det kommer bli fantastiskt kul!

Varmt välkomna önskar vi ledare på Business Trailrun

Möt: Per Grytter
ons, 17 jun 2020 13:55:40 +0200

Vi har fått möjlighet att träffa Per Grytter, VD och ägare av  Prima Rekrytering, samt medlem i Business Trailrun.

Vem är du?
Jag är en man i bästa åldern som emigrerade från Danmark 2001 till Göteborg. Min omgivning skulle beskriva som rastlös och saker måste hända snabbt. Jag är social och trivs att träffa människor nya som gamla. Jag trivs sedan 2 år tillbaka i lägenhet i Mölndal tillsammans med min fru Birthe och våra två ragdolls Keso och Kleo. Mina intressen är
främst matlagning och löpning. Löpning har blivet mer strukturerat efter inträde i Solvikingar. Det senast året har jag även börjat att uppskatta trail.

Prima Rekrytering AB är nischat inom Fastighet, Facility service och Tillverkning. Vi hjälper företag att hitta kandidater inom dessa branscherna på taktisk nivå (mellanchefer, projektledare etc) och operativ nivå (utförande personal (arbetsledare, tekniker, elektriker etc). Vi erbjudar branschens mest unika villkor och attraktiva priser.

Varför är du medlem i Business Trailrun?
Business Trailrun ger mig möjligheten att träffa andra människor som gillar löpning/trail och knyta nya kontakter.
Som medlem i Business Trailrun gillar jag möjligheten att uppleva nya skogsstigar med kompetenta ledare.


 Vilken löpare är du? 
Jag har som löpare varit aktiv i ca 30 år mestadels träning själv. Sedan 2018 som medlem i Solvikingar har jag fått mer struktur och variation i min löpning. 


Jag springer 3-4 gångar i vecka, så jag får ihop 5 mil/vecka under vintertid och övriga tider runt 7 mil/vecka.
Jag springer helst på grus- eller skogsstigar, oftast är lopp förlagt på asfalt vilket funkar också. Jag anmäler mig gärna till olika lopp i Sverige och utomlands och då är det oftast halvmaraton som gäller.


Min bästa löpupplevelse är faktisk två stycken. Första är helt tillbaka i 1994 är jag sprang NY Marathon och uppleva stämningen från start till slut med målgång i Centra Park. Min andra fina löpupplevelse är november 2019 där jag sprang Aten Marathon som är den historiska sträcken från Marathon till Aten.

Möt Fredrik Fagerlin
tor, 4 jun 2020 14:03:48 +0200

Den här veckan har vi träffat Fredrik Fagerlin, grundare av Fagerlin Consulting och Head of IT Infrastructure på Pryorit Solutions, samt medlem i Business Trailrun.

Vem är du?

Jag är en snart 40-årig egenföretagare som bor i Partille med fru och tre barn. Mina intressen är handboll, där jag även är ledare för två av mina barn, och diverse träningsformer inkl. löpning. Fagerlin Consulting är ett IT-konsultbolag som erbjuder tjänster inom lösningsarkitektur och integrationsarkitektur. Framförallt på medelstora och stora bolag då systemintegration verkligen tillför nytta och många gånger kan vara svårt att standardisera ur ett förvaltningsperspektiv.


Varför är du medlem i Business Trailrun? 

Det bästa med Business Trailrun är att man får ett naturligt avslut på arbetsveckan och att man kommer ut i naturen i en motionsform som är både utmanande och rolig. Det som ger mig mest med Business Trailrun är en mycket trevlig timma i naturen med motion kombinerat med kontaktknytande och intressanta diskussioner.


Vilken löpare är du? 

Under min tid som fotbollsspelare så tyckte jag inte alls om ren löpning. Men efter den tiden så kom jag på att löpning var en enkel och effektiv motion för att hålla mig i form. Mestadels så har det inneburit asfaltslöpning och 7-8 Göteborgsvarv. Men efter att ha dragit på mig ett löparknä för några år sedan så testade jag trail och insåg att det är mycket skonsammare då löpningen blir mer varierad. Nu springer jag 1-3 ggr/vecka och håller mig runt en timma ute i naturen. Distans är inte så viktigt utan det är mer fokus på att bli trött och att njuta av löpturen. Den bästa rundan är när man får uppleva något nytt. Visst, springer man helt plötsligt ut på sankmark så kanske det inte är jättekul men det har ju sin charm det med.

Möt: Emmy Karnerud
tor, 28 maj 2020 12:06:16 +0200

Den här veckan har vi träffat Emmy Karnerud, grundare av Impact Arena, samt medlem i Business Trailrun.


Vem är du?

Jag heter Emmy Karnerud och är en ganska vanlig 40-plussare som driver företag och har familj. Som löpare är jag seg, långsam och uthållig. Jag vill gärna göra nya saker och upptäcker mig själv genom utmaningar. Det gör att jag har testat ganska många olika grejer, lopp, utmaningar. Jag älskar att springa långt, gärna tillsammans med andra härliga människor, gärna i skogen, på fjället och i berg. Tillsammans med min bolagskollega och ultralöparen Elin Hartelius driver jag Impact Arena som är ett bolag som stöttar VD/grundare att bygga sina bolag snabbt och hållbart utifrån ett HR-perspektiv. “We are a people & culture partner for smart startups and brave businesses.”


Vilken löpare är du? 

Jag är ultralöpare och älskar långa rundor i skogen. Men jag får inte in långa rundor varje dag därför har jag en runstreak som gör att jag springer varje dag i minst 20 min. Det har jag hållit på med i snart 900 dagar. De rundorna som bara är just 20 min blir ofta asfalt i Slottsskogen. Men annars springer jag gärna lugnt med fika i löparvästen i Änggårdsbergen och i skogarna runt vårt torp eller på olika äventyrsevent. Jag tränar ofta med ett gäng på vardagsmorgnar i Slottsskogen och Änggårdsbergen och då blandar vi löpning och funktionell styrka. En av mina bästa löparupplevelser var Enhunmilak – ett lopp på 175 km och 11 000 hm i de baskiska bergen i somras. Magiskt vackert, utmanande och lärorikt!

Varför är du medlem i Business Trailrun? 

Jag tycker det är fantastiskt att kombinera löpning med snack. Och att du få träffa andra personer som driver bolag är en fantastisk möjlighet att diskutera för oss som har liknande utmaningar.

Möt: Dennis Lénberg
fre, 22 maj 2020 10:46:44 +0200

Den här veckan har vi träffat Dennis Lénberg, ägare av Exekutiv, Talent Invest och Spira Invest, samt medlem i Business Trailrun. 


Vem är du?

Jag är en familjefar till tre tonårsgrabbar. Jag är väldigt aktiv och gillar fysisk aktivitet såsom löpning, Crossfit och simning. Jag är även aktiv i näringslivet och har varit delaktig i ett par spektakulära bolagsresor. Jag är en entreprenör som gör bäst ifrån mig i bolagets tidiga fas. Ett bolag gick från 12-140 miljoner i omsättning på fyra år ett annat från 0-137 miljoner på samma tid, det tredje är av annan karaktär och har gått från 0-13 miljoner på fyra år. Mitt senaste projekt heter Exekutiv och vi stöttar företagare och entreprenörer att ta sin verksamhet vidare. Genom en bra initial företagsanalys tydliggör vi utmaningarna och stödjer företagaren i ett långsiktigt samarbete.

Vilken löpare är du?

För elva år sedan började jag med de träningsformer som jag fortfarande håller på med idag. Jag gick från att inte träna alls till att träna 5-7 pass per vecka. På tre månader gick jag ner 18 kilo och fann glädjen i träningen. Numera brukar jag springa 3-4 gånger per vecka, ca en mil per gång. Jag gillar skogslöpning, men oftast blir det närliggande asfaltsrundor av smidighetsskäl. Löpningen varvas med ett par Crossfitpass och ibland blir det även lite simning.

Mina bästa stunder som löpare inträffar ofta tidiga vårdagar i skogen, men ibland kan även hetsiga tävlingar i olika former locka fram enorma lyckorus.

Varför är du medlem i Business Trailrun?

Jag gillar både löpning och nätverkande. Det är en bra och nyttig kombination. Business Trailrun ger mig bättre och djupare kontakter i det lokala näringslivet på ett otvunget sätt.


Testa DISC Deluxe kostnadsfritt
sön, 10 maj 2020 09:21:25 +0200

Specialerbjudande till alla medlemmar i Business Trailrun

Använd en kostnadsfri DISC-profil för kommunikation, ledarskap eller försäljning.

DISC Deluxe är uppstickaren på den svenska marknaden för personprofiler som kombinerar högsta kvalitet med bästa pris. Följ länken, ange BTR2020 som rabattkod och fyll i formuläret längst ner på sidan så får du en instruktion och länk för att använda med en person: https://discdeluxe.se/profiler.html

Behöver du mer än en profil så får du 50% rabatt som medlem.

För mer information kontaktar du Ulrik Lork via ulrik@discdeluxe.se

Business Trailrun finns på Strava
fre, 24 apr 2020 18:00:03 +0200

Du vet väl att om du använder Strava kan du lägga in alla dina pass mot Business Trailrun och följa dina affärsnätverkskollegor och deras löprundor? Du hittar oss på Strava via nedan länk.

Klicka här

Ha en riktigt härlig helg,

Fredric Gustafsson
Business Trailrun - Sveriges mest hållbara affärsnätverk för företagare och företagsledare.

#businesstrailrun #foretagarna

Du har väl inte missat att vi även finns på Strava?
ons, 22 apr 2020 23:28:19 +0200


Du har väl inte missat att Business Trailrun finns på Strava, Facebook och LinkedIn?

40 % Trailrunrabatt på hela Baoobaoos väsksortiment.
mån, 20 apr 2020 19:58:23 +0200

Baoobaoo – handgjorda skinnväskor med egen stil, ett eget skinn och en egen tanke om att erbjuda unikt designade skinnprodukter av hög kvalitet till ett attraktivt pris. Produkterna finns i färgerna Black, Brandy och Tan. Som medlem i Business Trailrun får du 40 % rabatt under 2020. För att nyttja rabatten går du in på www.baoobaoo.se. I kassan anger du koden ”btr2020” så avräknas rabatten.

Vi tackar Mats Jonasson på BaooBaoo för detta fina erbjudande till våra medlemmar.
Så passa på att handla av en lokal företagare och riktigt snygga väskor.

Fredric Gustafsson
Business Trailrun

Information Business Trailrun och Covid 19
tis, 14 apr 2020 12:04:19 +0200

Information Business Trailrun och Covid 19
Vi på Business Trailrun tar allvarligt på situationen som är omkring Covid-19 och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten delar. 

Våra regler

  • Vi kör aldrig grupper över 50 personer
  • Vi håller avstånd när vi springer
  • Inga med förkylningssymptom får medverka på våra nätverksträffar
  • Vi ger varandra energi (just nu) utan high fives

Träna och nätverka säkert,

Fredric Gustafsson
Grundare

Business Trailrun - Sveriges med hållbara affärsnätverk för företagare och företagsledare


Vill du bli ledare för Business Trailrun?
tis, 14 apr 2020 11:54:48 +0200

Vi på Business Trailrun vill dela med oss av vår passion för nätverk i kombination med traillöpning.  Därför söker vi just nu nya ledare på nya platser i Sverige där vi kan dra igång våra affärsnätverk med kombination.

Är du intresserad? Skicka ett E-post till info@businesstrailrun.se eller ring på 031-300 08 70 så berättar jag mer.

Tillsammans blir vi starkare,
Fredric Gustafsson
Grundare

Business Trailrun - Sveriges mest hållbara affärsnätverk för företagare och företagsledare.

Business Trailrun växer
mån, 13 apr 2020 18:54:03 +0200


Grattis Göteborg - Vi drar igång vår andra plats för affärsnätverkande i Göteborg.

Änggårdsbergen med start den 22/4.

Vi finns nu på följande platser;
Borås, Kypegården: Torsdagar 16-17
Göteborg, Änggårdsbergen, Onsdagar 16-17
Göteborg, Skatås Fredagar 16-17

#företagarna #affärsnätverk #businesstrailrun

Uppehåll över jul och nyår!
fre, 6 dec 2019 14:54:57 +0100

Under perioden 20:e december till den 10:e januari har vi jul och nyårsuppehåll
med Business Trailrun Club - Så, då får vi springa själva. Självfallet är ni välkomna
att bjuda in varandra. 

Men tillbaks i spåret igen först 10/1 2020.

med vänlig hälsning,

Fredric Gustafsson 
Grundare

Business Trailrun Club

#businesstrailrunclub

Varmt välkommen
fre, 6 dec 2019 14:51:55 +0100

Vi önskar välkomna till vår nya hemsida och medlemssida.
Vi har valt att samarbeta med Sportmember för denna portalen vilket gör det enkelt för dig att alltid ha med Business Trailrun Club med dig i fickan för att ha koll nätverksträffar, events och även få senaste nytt.

Vi hoppas att du skall gilla plattformen och våra träffar! 

Varmt välkommen!

Fredric Gustafsson
Grundare

Business Trailrun Club