Klubbnyheter

Möt: Dennis Lénberg

fre, 22 maj 2020 10:46:44 +0200

Den här veckan har vi träffat Dennis Lénberg, ägare av Exekutiv, Talent Invest och Spira Invest, samt medlem i Business Trailrun. 


Vem är du?

Jag är en familjefar till tre tonårsgrabbar. Jag är väldigt aktiv och gillar fysisk aktivitet såsom löpning, Crossfit och simning. Jag är även aktiv i näringslivet och har varit delaktig i ett par spektakulära bolagsresor. Jag är en entreprenör som gör bäst ifrån mig i bolagets tidiga fas. Ett bolag gick från 12-140 miljoner i omsättning på fyra år ett annat från 0-137 miljoner på samma tid, det tredje är av annan karaktär och har gått från 0-13 miljoner på fyra år. Mitt senaste projekt heter Exekutiv och vi stöttar företagare och entreprenörer att ta sin verksamhet vidare. Genom en bra initial företagsanalys tydliggör vi utmaningarna och stödjer företagaren i ett långsiktigt samarbete.

Vilken löpare är du?

För elva år sedan började jag med de träningsformer som jag fortfarande håller på med idag. Jag gick från att inte träna alls till att träna 5-7 pass per vecka. På tre månader gick jag ner 18 kilo och fann glädjen i träningen. Numera brukar jag springa 3-4 gånger per vecka, ca en mil per gång. Jag gillar skogslöpning, men oftast blir det närliggande asfaltsrundor av smidighetsskäl. Löpningen varvas med ett par Crossfitpass och ibland blir det även lite simning.

Mina bästa stunder som löpare inträffar ofta tidiga vårdagar i skogen, men ibland kan även hetsiga tävlingar i olika former locka fram enorma lyckorus.

Varför är du medlem i Business Trailrun?

Jag gillar både löpning och nätverkande. Det är en bra och nyttig kombination. Business Trailrun ger mig bättre och djupare kontakter i det lokala näringslivet på ett otvunget sätt.