Klubbnyheter

Möt: Emmy Karnerud

tor, 28 maj 2020 12:06:16 +0200

Den här veckan har vi träffat Emmy Karnerud, grundare av Impact Arena, samt medlem i Business Trailrun.


Vem är du?

Jag heter Emmy Karnerud och är en ganska vanlig 40-plussare som driver företag och har familj. Som löpare är jag seg, långsam och uthållig. Jag vill gärna göra nya saker och upptäcker mig själv genom utmaningar. Det gör att jag har testat ganska många olika grejer, lopp, utmaningar. Jag älskar att springa långt, gärna tillsammans med andra härliga människor, gärna i skogen, på fjället och i berg. Tillsammans med min bolagskollega och ultralöparen Elin Hartelius driver jag Impact Arena som är ett bolag som stöttar VD/grundare att bygga sina bolag snabbt och hållbart utifrån ett HR-perspektiv. “We are a people & culture partner for smart startups and brave businesses.”


Vilken löpare är du? 

Jag är ultralöpare och älskar långa rundor i skogen. Men jag får inte in långa rundor varje dag därför har jag en runstreak som gör att jag springer varje dag i minst 20 min. Det har jag hållit på med i snart 900 dagar. De rundorna som bara är just 20 min blir ofta asfalt i Slottsskogen. Men annars springer jag gärna lugnt med fika i löparvästen i Änggårdsbergen och i skogarna runt vårt torp eller på olika äventyrsevent. Jag tränar ofta med ett gäng på vardagsmorgnar i Slottsskogen och Änggårdsbergen och då blandar vi löpning och funktionell styrka. En av mina bästa löparupplevelser var Enhunmilak – ett lopp på 175 km och 11 000 hm i de baskiska bergen i somras. Magiskt vackert, utmanande och lärorikt!

Varför är du medlem i Business Trailrun? 

Jag tycker det är fantastiskt att kombinera löpning med snack. Och att du få träffa andra personer som driver bolag är en fantastisk möjlighet att diskutera för oss som har liknande utmaningar.