Klubbnyheter

Möt Fredrik Fagerlin

tor, 4 jun 2020 14:03:48 +0200

Den här veckan har vi träffat Fredrik Fagerlin, grundare av Fagerlin Consulting och Head of IT Infrastructure på Pryorit Solutions, samt medlem i Business Trailrun.

Vem är du?

Jag är en snart 40-årig egenföretagare som bor i Partille med fru och tre barn. Mina intressen är handboll, där jag även är ledare för två av mina barn, och diverse träningsformer inkl. löpning. Fagerlin Consulting är ett IT-konsultbolag som erbjuder tjänster inom lösningsarkitektur och integrationsarkitektur. Framförallt på medelstora och stora bolag då systemintegration verkligen tillför nytta och många gånger kan vara svårt att standardisera ur ett förvaltningsperspektiv.


Varför är du medlem i Business Trailrun? 

Det bästa med Business Trailrun är att man får ett naturligt avslut på arbetsveckan och att man kommer ut i naturen i en motionsform som är både utmanande och rolig. Det som ger mig mest med Business Trailrun är en mycket trevlig timma i naturen med motion kombinerat med kontaktknytande och intressanta diskussioner.


Vilken löpare är du? 

Under min tid som fotbollsspelare så tyckte jag inte alls om ren löpning. Men efter den tiden så kom jag på att löpning var en enkel och effektiv motion för att hålla mig i form. Mestadels så har det inneburit asfaltslöpning och 7-8 Göteborgsvarv. Men efter att ha dragit på mig ett löparknä för några år sedan så testade jag trail och insåg att det är mycket skonsammare då löpningen blir mer varierad. Nu springer jag 1-3 ggr/vecka och håller mig runt en timma ute i naturen. Distans är inte så viktigt utan det är mer fokus på att bli trött och att njuta av löpturen. Den bästa rundan är när man får uppleva något nytt. Visst, springer man helt plötsligt ut på sankmark så kanske det inte är jättekul men det har ju sin charm det med.