Klubbnyheter

Möt: Per Grytter

ons, 17 jun 2020 13:55:40 +0200

Vi har fått möjlighet att träffa Per Grytter, VD och ägare av  Prima Rekrytering, samt medlem i Business Trailrun.

Vem är du?
Jag är en man i bästa åldern som emigrerade från Danmark 2001 till Göteborg. Min omgivning skulle beskriva som rastlös och saker måste hända snabbt. Jag är social och trivs att träffa människor nya som gamla. Jag trivs sedan 2 år tillbaka i lägenhet i Mölndal tillsammans med min fru Birthe och våra två ragdolls Keso och Kleo. Mina intressen är
främst matlagning och löpning. Löpning har blivet mer strukturerat efter inträde i Solvikingar. Det senast året har jag även börjat att uppskatta trail.

Prima Rekrytering AB är nischat inom Fastighet, Facility service och Tillverkning. Vi hjälper företag att hitta kandidater inom dessa branscherna på taktisk nivå (mellanchefer, projektledare etc) och operativ nivå (utförande personal (arbetsledare, tekniker, elektriker etc). Vi erbjudar branschens mest unika villkor och attraktiva priser.

Varför är du medlem i Business Trailrun?
Business Trailrun ger mig möjligheten att träffa andra människor som gillar löpning/trail och knyta nya kontakter.
Som medlem i Business Trailrun gillar jag möjligheten att uppleva nya skogsstigar med kompetenta ledare.


 Vilken löpare är du? 
Jag har som löpare varit aktiv i ca 30 år mestadels träning själv. Sedan 2018 som medlem i Solvikingar har jag fått mer struktur och variation i min löpning. 


Jag springer 3-4 gångar i vecka, så jag får ihop 5 mil/vecka under vintertid och övriga tider runt 7 mil/vecka.
Jag springer helst på grus- eller skogsstigar, oftast är lopp förlagt på asfalt vilket funkar också. Jag anmäler mig gärna till olika lopp i Sverige och utomlands och då är det oftast halvmaraton som gäller.


Min bästa löpupplevelse är faktisk två stycken. Första är helt tillbaka i 1994 är jag sprang NY Marathon och uppleva stämningen från start till slut med målgång i Centra Park. Min andra fina löpupplevelse är november 2019 där jag sprang Aten Marathon som är den historiska sträcken från Marathon till Aten.

Klubbnyheter