Klubbnyheter

Möt: Henrik Glamborg Lundin

ons, 1 jul 2020 10:06:18 +0200


Den här veckan har vi träffat Henrik Glamborg Lundin, grundare av AVANIX, samt medlem i Business Trailrun. 

Vem är du?

Jag är en positiv och kreativ person som drivs av att skapa och se saker utvecklas och växa. Det gäller både företaget och privata projekt. Jag är med och driver Avanix som är ett spännande och växande IT-företag som fungerar som en extern IT-avdelning till företag. Vi har paketerat en unik lösning så att våra kunder får allt de behöver till ett fast pris - IT-support, molntjänster, säkerhet m m. 


Varför är du medlem i Business Trailrun?

Kombinationen- trailrun och affärsnätverk tycker jag är fenomenalt vilket gjorde det till ett enkelt beslut att gå med. Nätverket ger mig otroligt mycket energi och många nya kontakter som alla har gemensamt att träning är en viktig del av vårt arbete eftersom det skapar en bra grund för sunda beslut.


Vilken löpare är du? 

Jag är ute och springer ungefär 3 gånger i veckan, oftast kortare sträckor runt 4-5 km, men jag har sprungit Göteborgsvarvet ett 10-tal gånger. Mitt primära syfte med löpningen är att den skapar så mycket energi och gör mig mer klarsynt och stresstålig. Jag älskar att springa i naturen, allra helst längs havet. En av mina mest speciella löpupplevelser var när jag var ute och sprang på Venice Beach i Los Angeles. Det var lite som att kastas in i TV-serien Baywatch.

Klubbnyheter