Klubbnyheter

Säsongsstart - Vecka 33 drar Business Trailrun igång igen

tis, 4 aug 2020 10:35:49 +0200

Hoppas att du haft en alldeles underbar sommar och semester och fått ladda dina batterier. 

Nu vecka 33 drar vi igång Business Trailrun, tider finns i kalendern här på www.businesstrailrun.se och via appen Sportmember (kräver inloggning).  Så vad väntar du på, anmäl dig på sidan och häng med. 

Corona/Covid 19
Vi följer självfallet folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har ett maxtak på våra nätverksgrupper om max 25 personer, systemet tillåter inte mer anmälda. Samt vi ser till att hålla gott avstånd och kör virtuella high fives.  Vi brukar normalt vara mellan 5-10 personer per träff i snitt hittills, vilket är bra för att lära känna varandra.

Varmt välkommen tillbaks!

Business Trailrun - Sveriges mest hållbara affärsnätverk
Business Trailrun är ett affärsnätverk där vi kombinerar traillöpning i magiska miljöer med affärsnätverkande på arbetstid. Vi anpassar alltid fart efter kamrat så att alla kan vara med, då vårt fokus inte ligger på nätverkande.

#businesstrailrun #foretagarna #icebug #coroc #pss


PS.
Nytt efter sommaren är att vi har startat ett samarbete med Icebug, som är värdens mest hållbara tillverkare av skor och klimatneutrala. Vi kommer hitta på några spännande saker under hösten tillsammans med Icebug. Vill du läsa mer om Icebug, så kolla gärna in www.icebug.se
DS.