Klubbnyheter

Business Trailrun undersökning slutförd

lör, 7 nov 2020 14:05:14 +0100

Vi genomförde för en tid sedan en enkätundersökning för Business Trailrun, den har nu kommit till sitt slut och därför vill vi dela med oss om vad våra medlemmar tycker om oss.  Om vi ser överlag på hur vårt nätverk fungerar så ger våra medlemmar oss en Net Promotor Score på 67% (dvs. 67% är mycket positiva till Business Trailrun). 

Vi tar med oss de synpunkterna som kommit in till oss och kommer att arbeta med dessa. 
De synpunkter som dyker upp är bland annat att man gärna ser träning på morgonen, lunch eller efter arbetstid samt  helst under vardagar. Vi kommer att se över våra tider framåt för att detta skall passa er på bästa sätt. Vi ser även att vi får frågor om hur vi kan koppla ihop oss bättre även utanför Business Trailrun och att bli mer synliga i sociala medier.

Som vi utlovat för er som fyllt i enkäten att en personer vinner en snygg Business Trailrun T-shirt. Vinnaren här är Mats Jonasson som springer med oss i Änggårdsbergen och Skatås. Stort grattis Mats! Du kommer att bli kontaktad över E-post med fråga om storlek och får din T-shirt på en av kommande nätverksträffar.

Tills vidare ta vara på varandra och håll säkert avstånd,

Fredric Gustafsson

Grundare
Business Trailrun by företagarna - Sveriges mes hållbara affärsnätverk för moderna ledare.

Klubbnyheter